top of page

BIOGRAFIE

Op jonge leeftijd zong Berjan al in zijn kerk.

 

Het moet zo rond 2013 geweest zijn dat hij werd voorgesteld aan zijn huidige manager Gert Vinke. Berjan was op vakantie geweest in Letni Den, waar hij op de camping het lied In de Hemel is de Heer zong. Een andere campinggast, Wouter Kaan schreef ter plekke een rap op deze song.

 

De opname van dit spontane optreden kwam onder de aandacht van

Gert Vinke. Hij was net als producer en sound engineer afgestudeerd.

Samen maakten zij de opname ‘In de Hemel is de Heer (Rapversie)’

Op Youtube is deze versie inmiddels 58000 keer bekeken. 

 

Nu jaren later zijn de twee goede vrienden en werken nog steeds samen!

De band werd uitgebreid en er mag gerust gezegd worden dat de bandleden een familie vormen. Ze steunen elkaar door dik en dun! Dit hoor je terug in de muziek die ze maken. Ieder lid is van even groot belang. 

 

Op het hoogtepunt van de vluchtelingencrisis bracht Berjan ‘Onderweg’ uit. Een lied dat enerzijds de klankkleur van de band heel goed weergeeft, en anderzijds laat het zien dat de band een serieuze boodschap niet schuwt! ‘Onderweg’ klom in 2018 van plek 879 naar plek 397 in de GrootNieuwsRadio top 1008. 

 

Naast eigen concerten heeft de band ook samengewerkt met Ralph van Manen, Gerald Troost en Martin Brand. Ook diverse koren hebben het podium met Berjan gedeeld. Iedere maand is hij wel ergens in een kerk te vinden om de zang te begeleiden.

 

Voor stichting De Verre naasten heeft Berjan een speciaal voor de stichting  geschreven lied opgenomen. 

Inmiddels is Berjan toe aan het maken van een debuut album. Hierop komen ongeveer 13 liedjes met als thema’s liefde, verdriet en samenleving. Dat Marco Borsato en Stef Bos grote inspiratiebronnen zijn zal op dit album terug te horen zijn.

 

Release van dit album wordt in 2020 verwacht!

bottom of page